Despre mine

Sunt agent imobiliar cu experienta de peste 10 ani, sustinuta de training-uri in domeniu, pasiune si seriozitate, dar si feedback-uri pozitive din partea fostilor colaboratori. Principiile care ma ghideaza sunt: respect, profesionalism si respectarea unei etici a afacerilor.

In decursul acestor ani in domeniul imobiliar am realizat o baza de date cu oameni care au incredere in serviciile mele si mă recomanda mai departe apropiatilor lor. Obiectivul principal nu se rezuma la vanzarea/cumpararea/inchirierea efectiva, ci la extinderea portofoliului de clienti, in urma unor stranse si bune colaborari, reprezentandu-le interesele si oferindu-le ceea ce au nevoie cu adevarat. Mi-am propus sa creez un nivel ridicat de incredere, transparenta, promptitudine, oferte personalizate care sa onoreze cerintele celor mai exigenti client.

Pe piata imobiliara, am participat incepand de la intermedierea unei tranzactii de închiriere, vanzare sau cumparare a unui numar important de proprietati pana la agent exclusiv de vanzari, administrarea proprietatilor, suport in calitate de consultant in ceea e priveste piata imobiliara, trendul acesteia, conditii, acte necesare, costuri si proceduri, de la caz la caz.

Testimoniale

Recomand cu caldura serviciile D-lui Pantea, oricui isi doreste sa vanda casa sau apartamentul fara prea multe batai de cap. Ajutorul dansului a fost de nepretuit in conditiile in care apartamentul pe care l-am vandut era in Bucuresti, iar noi locuiam in alt oras. Ne-ar fi fost greu sa ne coordonam cu vizionari, acte, rezolvat tot ce trebuia, insa Dl. Pantea ne-a facilitat toate aceste procese astfel incat totul a decurs lin, fara batai de cap si drumuri absolut minime. Multumim mult!

Theodora M.

Dl. Pantea a coordonat cu succes vanzarea apartamentului nostru din zona Baba Novac, unind vinzatori si cumparatori de pe 2 continente. Foarte profesionist, cu cunostinte solide si intotdeauna pregatit sa ajute la orice ora. Tranzactia nu s-ar fi putut incheia fara promptitudinea si atentia acordata fiecarui detaliu.

Sava C.

Impresie buna de la prima intalnire. De foarte mare ajutor si prompt de fiecare data cand am dorit sa revad apartamentul. Serios fata de mine, ca si cumparator, dar si fata de vanzator, asa cum am observat. Recomand!

Bogdan S.

Tranzactia incheiata cu Dl. Matei Pantea a decurs incredibil de repede. Pot spune pe scurt un profesionist desavarsit. Prompt si serios, foarte rabdator si atent la detalii si cerinte. Motivul pentru care il recomand? Servicii la superlativ!

Roman S