Testimoniale

Recomand cu caldura serviciile D-lui Pantea, oricui isi doreste sa vanda casa sau apartamentul fara prea multe batai de cap. Ajutorul dansului a fost de nepretuit in conditiile in care apartamentul pe care l-am vandut era in Bucuresti, iar noi locuiam in alt oras. Ne-ar fi fost greu sa ne coordonam cu vizionari, acte, rezolvat tot ce trebuia, insa Dl. Pantea ne-a facilitat toate aceste procese astfel incat totul a decurs lin, fara batai de cap si drumuri absolut minime. Multumim mult!

Theodora M.

Dl. Pantea a coordonat cu succes vanzarea apartamentului nostru din zona Baba Novac, unind vinzatori si cumparatori de pe 2 continente. Foarte profesionist, cu cunostinte solide si intotdeauna pregatit sa ajute la orice ora. Tranzactia nu s-ar fi putut incheia fara promptitudinea si atentia acordata fiecarui detaliu.

Sava C.

Impresie buna de la prima intalnire. De foarte mare ajutor si prompt de fiecare data cand am dorit sa revad apartamentul. Serios fata de mine, ca si cumparator, dar si fata de vanzator, asa cum am observat. Recomand!

Bogdan S.